HACCP چیست ؟ اجرای سیستم HACCP
سیستم های کنترل موجودی – ERP
سیستم یک پارچه تولید – CIM
کارسنجی و زمان سنجی – مدیریت دانش
مهندسی ترافیک – Traffic Engineering
روش ویکور – Vikor Method
متغیر و انواع آن – Variable
مدل کلاسیک چهار مرحله ای حمل و نقل
(بیشتر…)
مدل سازی Modeling
مبانی مدیریت زنجیره تامین
روندپارادایم های تولید طی تاریخ
تولید در کلاس جهانی – سیستمهای اطلاعاتی مدیریت
سیرتکامل برنامه ریزی
کانبان و سنکرون Kanban & Synchron
تقاضا و سیستم های کنترل موجودی
حسابداری مدیریت سازمان های چابک
مدیریت انبار و کاهش ضایعات
محیط سازمان Organization environment
محيط سازمانی
هيچ سازمان و بنگاه اقتصادی درخلأء فعاليت نمي كند ، همه سازمان ها و بنگاه های اقتصادي همانند
يك سيستم پويا و ارگانيك در داخل محيطی قرار دارند كه با ديگر اجزاء محيط در تعامل متقابل هستند ،
بر هم ديگر تأثير گذاشته و از همديگر تأثير می پذيرند .
سازمان ها مواد اوليه ، نيروی انسانی ، سرمايه ، دانش ، تسهيلات و تجهيزات را از محيط می گيرند،
محصول يا خدمت توليد كرده و مجدداً به محيط عرضه می كنند ، كه همه اين داد و ستد ها در قالب
قوانين و مقرراتی صورت می گيرد كه محيط بر اساس آن به حيات خود ادامه ميدهد . مادام كه سيستم يا بنگاه اقتصادی بخواهد روال به
همین منوال ادامه یابد ، بايستی به اين مقررات پايبند بوده و به آنها احترام بگذارد و گر نه بر اساس اصل انتخاب اصلح ، محيط فقط
سازمان ها يا سيستم هايی را حفظ خواهند كرد كه بتوانند خود را با شرايط محيطی وفق دهند . مشتريان و مصرف كن…