پاورپوینت HSE چیست ؟

پاورپوینت HSE چیست ؟

HSE چیست؟

Hse ازسه کلمه بهداشت (health) , ایمنی (safety) 

ومحیط زیست (environment) می باشد.دنیای امروز دنیای رقابت

است. نرخ سریع تحولات تکنولوژیک وتغیر در الگوهای مصرف ونیازهای

بازار وبالا رفتن انتظارات جامعه ومسئولیتهای اجتماعی سازمان ها در

عرصه رقابت را روز به روز تنگ تر می نماید. شرط بقاء درچنین محیطی

برخورداری از مزیتهای رقابتی درسازمان است.تحقق اهداف سازمان

درحوزه رقابط پذیری , پرداختن به موضوعات ایمنی ( (Safetyبهداشت (Health) ومحیط زیست (Environment) را

به یکی ازاولویت های سازمان ها در تجارت امروز تبدیل نموده است.فاکتورهای رقابط پذیری سازمان ۱٫ توجه به

نیروی انسانی به عنوان اصلی ترین سرمایه سازمان۲٫ بهبود فرایندهای کاری درراستای تولید وعملیات بهره ور

۳٫ توجه به موضوعات زیست محیطی برای تحقق توسعه پایدار خدمات تخصصی بهداشت در ساختار HSE

 

 

 

 

 

اساساً واژه سلامت (Health) در سه سطح زیر تعریف شده است

سطح ۱: بهداشت کار (Occupational hygiene)
سطح ۲: طب کار (Occupational medicine)
سطح ۳: خدمات پرستاری و توان بخشی مرتبط با کار (Occupational Health nursing)سطح یک به لحاظ تقویت

نمودن مباحث پیشگیرانه در صنعت، در ساختار HSE انجام وظیفه می نمایند
بهداشت کار یا مهندسی بهداشت در ساختار HSE شامل کلیه خدمات بهداشت محیط، بهداشت تغذیه کارکنان و

بهداشت حرفه ای داخل محیط های کاری صنعت نفت می باشد.مهندسی بهداشت همانند دیگر علوم برای ارائه

خدمات خود به فراخور نیاز صنعت نیازمند بهره گیری از تخصص های مختلف از قبیل شیمی، آمار، اپیدمیولوژی،

فیزیولوژی، سم شناسی، آناتومی، طب صنعتی، تغذیه، توانبخشی و … می باشد. به همین علت کارشناسان

بهداشت در صنعت نفت برای ارائه خدمات هرچه موثرتر می بایست از اطلاعات واحدهایی از قبیل بهره برداری،

تعمیرات، فرآیند، طب صنعتی و … استفاده نمایند.بنابراین می بایست پس از بررسی تمامی جوانب کار و قبل از

شروع بکار اصلی خود هماهنگی های لازم با بخش های مورد نیاز را انجام و از برقراری این هماهنگی اطمینان

حاصل نمایند.فعالیت های بهداشت محیط از قبیل:۱- شناسایی، ارزیابی و کنترل آلودگی های هوا، آب و فاضلاب و

پسماندها۲- تأمین آب و موادغذایی سالم با کمک بهداشت تغذیه۳- سم پاشی، طعمه گذاری، مبارزه با حشرات و

جوندگان

 

و… فعالیت های بهداشت تغذیه کارکنان از قبیل:۱- شناسایی، ارزیابی و پیشگیری از آلودگی مواد غذایی بوسیله آب، خاک، هوا، گیاهان، حیوانات۲- اطمینان از سلامت مواد غذایی کارکنان۳- تنظیم برنامه تغذیه کارکنان با توجه به سلامت فرد و محیط های کاری آنها

لینک دانلود ….  hse چیست؟